Om företaget

Genom att vara en aktiv partner med djup insikt om din verksamhet och bransch, hittar vi den kandidat som skapar resultat och utvecklar ditt bolags konkurrenskraft. Tack vare en väl utarbetad metodik och välutbildade konsulter med ledarerfarenhet hittar vi rätt ledare. Ju mer vi förstår din verksamhet och dess utmaningar, desto bättre möjlighet har vi att göra en lyckad rekrytering.

Vår arbetsprocess

Det mänskliga perspektivet är viktigt genom hela rekryteringsprocessen.
Högström & Co får genomgående höga betyg från kunder och kandidater när det gäller faktorer som bemötande, engagemang, förtroende, integritet samt ordning och reda.

Vi har en arbetsprocess som vi jobbat med länge och som vi vet fungerar. Men det är resultatet som är det viktiga och inte metoden i sig, därför kan vi alltid skruva på processen för att hitta ett upplägg som passar dig. Två saker ruckar vi dock aldrig på: en noggrann kravprofil i början och en fördjupad bedömning i slutet.

modell

Står du inför en viktig rekrytering, eller är du bara nyfiken på hur vi arbetar – hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Nätverk

Efter många år i branschen har vi utvecklat ett stort nätverk där vi samarbetar med rekryteringsföretag i ett 40-tal länder. När du har behov av att göra en rekrytering utomlands, hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta en bra lösning.

Vi är också medlemmar i Lense & Lumen Advisory Group.