CEO – Future Bemanning and Cleaning Support

Affärer – Ledning – Expansion

Växjöbaserade Ambrion Invest AB är en långsiktig och stark ägare som i slutet av 2019 förvärvade Future Bemanning AB. Under våren 2022 förvärvade Cleaning Support AB.

Future Bemanning AB är verksamt inom bemanning och rekrytering och omsatte räkenskapsåret 2022/2022 ca 15 miljoner SEK. Cleaning Support Sweden AB omsatte räkenskapsåret 2021 ca 22 miljoner SEK. Båda bolagen är baserade i Växjö. För mer information se: www.futurebemanning.se och www.cleaningsupport.se .

Ambrion Invest är ett entreprenörsägt investmentbolag som investerar i välskötta tjänsteproducerande bolag med bedömd god tillväxtpotential.  Företaget arbetar långsiktigt med alla investeringar med passion och den fasta övertygelsen att långsiktigt värdeskapande ger de bästa förutsättningarna för ett företag att utvecklas och växa.

Ambrion Invest bedömer att Future Bemanning och Cleaning Support båda har en god potential att växa med lönsamhet och vi söker nu en affärsmässig och drivande VD som vill leda företagens fortsatta utveckling. Som VD förväntas du arbeta brett tillsammans med dina medarbetare och engagera dig i företagens alla delar men med ett tydligt marknads- och försäljningsperspektiv.

Vi tror att du har en utbildning på högskolenivå inom exv. ekonomi och några års erfarenhet från att leda personalintensiv affärsdrivande verksamhet. Du måste vara en god ledare, marknads- och affärsdriven och ha god kunskap om hur lönsam tillväxt skapas. Har du erfarenhet från någon av branscherna är det en fördel, men inget krav.

Vi förväntar oss att ny VD är en ledare med ödmjuk framtoning och med förmågan att arbeta såväl operativt som strategiskt. För rätt person erbjuds ett självständigt arbete med goda personliga och professionella utvecklingsmöjligheter i en växande verksamhet med en stark och långsiktig ägare!

Intresserad? Tag gärna en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom på +46 706 97 06 60. Din intresseanmälan som behandlas konfidentiellt även gentemot kunden sänder du via mats.hogstrom@hogstrom-co.se .

Välkommen!

If you are English speaking please contact Mats Högström, phone +46 706 97 06 60 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Dela