Maintenance & Investment Manager – Axalta Coating Systems

Investeringar – Underhåll – Produktion

Axalta Coating Systems är ett ledande globalt företag som jobbar med utveckling, tillverkning och försäljning av våtfärg och pulverfärg. Vi betjänar kunder inom fordons-, transport-, allmän industri och arkitektoniska, samt dekorativa sektorer. 

Våra innovativa produkter och tjänster omfattar färg, färgmatchningsverktyg, applikationsteknik, kundutbildning och affärsledningssystem. Med mer än 14 000 anställda, tillverkar Axalta på 35 anläggningar, utvecklar nya produkter och tekniker på sju globala FoU-platser, och har 42 träningscenter runt om i världen. Axalta Powder Coating Systems Nordic AB tillverkar och säljer pulverfärg till industrin. Vår huvudfabrik med ca. 100 anställda finns i Västervik. Läs mer på www.axalta.com               

Som Investerings & Underhållschef har fullt ansvar för underhållsorganisationen både vad gäller akuta åtgärder och förebyggande åtgärder. Det innebär att planera och genomföra underhållstekniska aktiviteter av produktionsutrustning, skapa och uppdatera driftsäkerhetsupplägg som dokumentation, förebyggande underhåll, reservdelsberedning mm.  

Utöver detta är du också projektledare för olika investeringsprojekt och installation av utrustning antingen med egen personal eller inhyrd. Det är också viktigt att du utvecklar teknik, metoder och kompetenser i befintliga och nya produktionsprocesser. Förutom ansvar för maskinparken så är du också ansvarig för fastighetens underhåll. 

Då Axalta arbetar med ständiga förbättringar så förväntas du bidra inom det området. Det förekommer samarbeten inom de europeiska teamen varför kunskap i engelska är nödvändigt. 

Vi söker dig som är en trygg ledare och som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor inom organisationen. Du bör ha en högskoleutbildning inom maskinteknikområdet eller motsvarande yrkeserfarenhet. Vi vill att du har flera års erfarenhet från tillverkande industri alternativt i en konsultroll. Du ska ha arbetat med förebyggande UH samt projektledning av investeringar 

Man rapporterar till Platschef och ingår i den operativa ledningsgruppen för fabriken, där man förväntas bidra aktivt till utvecklingen av verksamheten. 
 
Har du frågor så ta gärna en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co. Du når honom via 0705 195 850. Din ansökan, som behandlas konfidentiellt, sänder du till hakan.coster@hogstrom-co.se  Urval sker löpande. 

Välkommen! 

If you are English speaking, please contact Håkan Cöster, phone +46 70-519 58 50 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing

Dela