Site Manager Kristianstad – Bong

Utveckling – Teknik – Ledarskap

Bonggruppen är en av de ledande leverantörerna av specialförpackningar och kuvert i Europa och erbjuder lösningar för distribution, annonsmaterial och lättare gods. Viktiga tillväxtområden inom Gruppen är förpackningar inom e-handel samt kuvertmarknaden i östra Europa. Bong Gruppen har en årlig försäljning på drygt 2,1 Miljarder SEK med 1,400 medarbetare i 14 olika länder.  Bong har en stark marknadsposition i de viktigaste marknaderna i Europa och vi ser intressanta möjligheter för fortsatt utveckling. Bong är noterat på Nasdaq Stockholm. Vi söker nu en Platschef till vår verksamhet i Kristianstad. Läs mer om oss på www.bong.com

Verksamheten i Kristianstad står inför nya utmaningar. Under hösten kommer vi att flytta till nya lokaler på ca 10 000 kvm och med ca 3 000 pallplatser. Vi söker nu dig som vill leda verksamheten in i delvis nya områden. Vi är totalt ca 80 medarbetare fördelade på inköp, produktion, logistik, planering och kundservice.

Förväntningarna på dig som Platschef är att övergripande leda verksamheten, men också att bidra med kunskap och erfarenhet kring tekniska investeringsprojekt och produktionsstyrning. En naturlig del i detta arbete är att arbeta med olika Lean verktyg.

Efter ett par år med stora omställningar i vår nordiska organisation finns det behov av att tydliggöra mål och framtidsplaner för fabriken.

Vi vill att du har en teknisk utbildning på universitetsnivå, flera års erfarenhet från produktionsledning med eget budgetansvar. Då vi står inför framtida investeringar i nya produktionslinjer är det bra om du har en erfarenhet av investeringsprojekt. Du får gärna också ha arbetat med Supply Chain frågor.

Förutom din erfarenhet inom produktion och teknik vill vi att du har ett synligt och närvarande ledarskap. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du trivs i en roll där du både arbetar med strategiska och operativa frågor. Utöver detta är du en lagspelare som trivs med att engagera och entusiasmera dina medarbetare och att du har förmågan att kommunicera tydligt.

Då vi är en internationell koncern sker mycket av den dagliga kommunikationen på engelska. Som Platschef rapporterar man till VD för Nordic och CEE.

Har du frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 070-519 58 50. Eftersom vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, gärna redan idag! Din ansökan som behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot uppdragsgivaren, sänder du till hakan.coster@hogstrom-co.se .

Välkommen!

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

If you are English speaking, please contact Håkan Cöster, phone +46 70-519 58 50 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing

Dela