CEO – Nordic Auto El

Utveckling – Försäljning – Ledning

If you are English speaking please contact Håkan Cöster, phone +46 706 195 850 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vill du vara med att fortsätta utveckla en av Sveriges ledande leverantörer av bilelektronik lösningar?

Nordic Auto El med huvudkontor i Stockholm är ett helägt bolag till danska KFA Group A/S. Vi arbetar med olika bilelektronik lösningar för enskilda fordon samt till små och stora bilflottor. Genom serviceverkstäderna i Stockholm, Göteborg och Malmö och ett 60-tal återförsäljare når vi över 4000 kunder. Läs mer på www.nordicautoel.eu. Vår nuvarande VD går i pension, nu söker vi en:

Som VD förväntas Du ta ett helhetsgrepp över företagets produktportfölj och försäljning, alltifrån övergripande strategiarbete till utförande på daglig basis som gör att de uppsatta tillväxtmålen nås. Genom ett jordnära ledarskap förväntas du stötta och coacha dina medarbetare i deras dagliga verksamhet.

Vi tror att Du har någon form av teknisk- alt. kommersiellutbildning men din yrkeserfarenhet är minst lika viktig. Du ska ha flera års erfarenhet av B2B försäljningsarbete i en ledande befattning med eget budgetansvar. Har du dessutom erfarenhet av försäljningsarbete inom transportsektorn och genom återförsäljarled på nordisk nivå är det meriterande.

Du kommer att ansvara för ett företag med ca 20 medarbetare. Du har fullt budget- och resultatansvar för den totala försäljningen och rapporterar direkt till Styrelseordförande i KFA Group. Då det förekommer en del internationella kontakter förutsätts att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Det förekommer frekventa resor till våra anläggningar i Malmö och Göteborg, till återförsäljare samt till HK i Danmark, men Du utgår från vårt kontor i Kista.

Dina kunskaper och erfarenheter är naturligtvis viktiga, men vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du kan kombinera ett försäljningsintresse med ett engagerat och jordnära ledarskap. Inom Nordic Auto El har vi en platt och informell organisation. Det finns en stark ”vi känsla” i bolaget och vi är måna om att ge bästa möjliga service till våra kunder. Välkommen till ett framgångsrikt företag med en spännande framtid.

Intresserad?

Har du frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 0705 / 195 850. Eftersom vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, gärna redan idag! Din ansökan som behandlas konfidentiellt sänder du till hakan.coster@hogstrom-co.se.

Välkommen!

Dela