Construction Project Manager – Samfast AB

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470-70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Samfast AB är ett välskött privatägt fastighetsbolag som är en stark aktör på fastighetsmarknaden i Blekinge. Samfast äger och förvaltar några av de finaste bostadshusen och fräschaste kommersiella fastigheterna i området. I Karlskrona där större delen av fastighetsbeståndet finns är man en viktig aktör i samhällsbygget.

Samfast har ett 60-tal anställda, en balansomslutning på ca 675 MSEK och en omsättning på ca 120 MSEK. För mer info se www.samfast.com

Samfast driver årligen ett antal större och mindre byggprojekt och förstärker nu organisationen med en självständig och drivande byggprojektledare. Du får en nyckelroll i företaget och kommer att arbeta brett med allt från ren projektutveckling till olika ombyggnads- och underhållsprojekt.

Vi tror du har en lämplig utbildning inom byggteknik och några års erfarenhet från att driva projekt inom bygg eller fastighet.

Vi erbjuder dig ett engagerande och utvecklande arbete i ett framgångsrikt och välskött företag med korta beslutsvägar. Du blir en nyckelperson inom Samfast och rapporterar direkt till VD. För rätt person finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling

Frågor besvaras av Mats Högström, telefon: 0706-97 06 60.

Välkommen med din intresseanmälan som behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot Samfast. Du sänder den till mats.hogstrom@hogstrom-co.se.

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Dela