CEO-Mönsterås Trädetaljer

If you are English speaking please contact Mats Högström, phone +46 706 97 06 60 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish and English in speech and writing.

Mönsterås Trädetaljer AB startades 1984 och har under alla år varit en tillverkare med fokus på kvalitet och hög leveransprecision. Laminatmöbler och möbler för utomhusmiljöer är produkter som tillverkas. Utomhusprodukterna består bland annat av bänkar, bord och busskurer. En modern produktionsutrustning som är anpassad för klara stora som små produktionsserier borgar för hög kvalitet och leveransprecision.

I Mönsterås, norr om Kalmar finns produktion, kontor och lager. Produktionsytan är ca. 2100 kvm och lagerytan även den ca. 2100 kvm. Maskinparken uppdateras kontinuerligt för vara effektiv, flexibel och med högsta kvalitet. Man har även egen sprutlackering och måleriverkstad.

Mönsterås Trädetaljer omsatte 2020 ca 20 MSEK med 15 medarbetare och har idag starka och professionella ägare i investmentbolaget Segulah.

För ytterligare information om Mönsterås Trädetaljer och Segulah se: www.motra.se och www.absegulah.se

Nuvarande VD lämnar Mönsterås Trädetaljer under året och vi söker nu en engagerad och affärsmässig ledare som vill driva den fortsatta utvecklingen av företaget. Mönsterås Trädetaljer arbetar framförallt som underleverantör till företag inom inredning men har även ett eget produktsortiment.

Ägarna har en tydlig tillväxtstrategi vilket kan innefatta såväl organisk tillväxt som förvärv och ny VD förväntas driva detta arbete aktivt. Företagets förmåga att leverera lönsamhet är starkt kopplad till effektivitet i logistikkedjan inklusive produktion och maskinpark.

Vi tror att en lämplig kandidat har en utbildning på högskolenivå och ledningserfarenhet som innefattar affärer/marknad i verksamhet innefattande produktion; helst inom trä. Med bakgrund av de kunder Mönsterås Trädetaljer arbetar med är det en fördel med erfarenhet från exv. möbler, inredning, offentlig miljö eller övrig trävarubransch.

Vi förväntar oss att ny VD är en god och drivande ledare med en ödmjuk framtoning och med förmågan att arbeta såväl operativt som strategiskt. För rätt person erbjuds ett självständigt arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en växande verksamhet med starka och professionella ägare. Placering är i Mönsterås.

Har du frågor är du välkommen att ta en konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co, tfn. 0706-97 06 60.

Din ansökan som behandlas konfidentiellt även gentemot uppdragsgivaren sänder du till mats.hogstrom@hogstrom-co.se. Välkommen!

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Dela