HR-Manager – Ballingslöv AB

If you are English speaking please contact Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Ballingslöv AB är en av de största aktörerna i Skandinavien inom köks-, badrums- och förvaringslösningar. Varumärket Ballingslöv har en stark position och är känt för sin höga kvalitet och finish, sin goda design och för att erbjuda ett av marknadens mest flexibla sortiment. 

God marknadstäckning nås genom försäljning via mer än 200 återförsäljare i främst Sverige och Norge. Försäljningen till konsumentmarknaden sker framför allt via partners inom byggmaterialhandeln samt profilerade fristående köksbutiker. Därutöver sker försäljning direkt till hustillverkare och projektmarknaden. 

På den norska marknaden säljs produkterna under varumärket Drømmekjøkkenet. Drømmekjøkkenet har en stark position på den norska marknaden med exklusivt varumärke och ett brett sortiment. Försäljningen sker främst via köksbutiker.

Ballingslöv AB med närmare 500 medarbetare och en omsättning år 2020 på ca 1,1 miljard SEK har huvudkontor och produktion i Ballingslöv strax norr om Hässleholm. Ballingslöv AB ingår i koncernen Ballingslöv International. För mer information se: www.ballingslov.se eller www.ballingslovinternational.se

Nuvarande HR-Chef vid Ballingslöv AB kommer att lämna sin befattning vid årsskiftet och vi söker nu en utvecklingsinriktad och drivande person som vill leda den fortsatta utvecklingen HR-arbetet i ett starkt växande företag.

Ditt övergripande ansvar blir att leda HR-avdelningens arbete med totalt 6 medarbetare samt att utveckla och driva det strategiska HR-arbetet så att det bidrar till att nå de övergripande målen för Ballingslöv AB.

Arbetet innebär både bredd och djup där ett viktigt fokus är kontinuerlig utveckling och kvalitetsförbättring av samtliga HR-processer och dess innehåll. Organisations- och ledarskapsutveckling är en högt prioriterad fråga i verksamheten, såväl utifrån ett strategiskt och långsiktigt perspektiv som på en operativ och vardaglig nivå.

Utöver ledning av HR-avdelningen, ledningsgruppsarbete och strategiskt arbete samt chefsstöd spänner arbetet och ansvaret över samtliga HR-processer. Du ingår i Ballingslöv AB:s ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Vi tror du har en utbildning på högskolenivå inom HR- området och flerårig erfarenhet av brett HR-arbete inom tillverkande industri. Du behöver ha goda arbetsrättsliga kunskaper och ett stort intresse för ett utvecklings- och utblicksinriktat HR-arbete.

Är du en god ledare med affärsintresse som brinner för att utveckla ledare, processer och organisation kan vi erbjuda dig ett engagerande arbete i ett lönsamt och växande företag med starka och långsiktiga ägare. Din insats blir viktig för Ballingslövs fortsatta framgång.

Intresserad? Kontakta gärna Mats Högström vid Högström & Co Management AB, tfn. 0706-97 06 60.

Din ansökan sänder du snarast till mats.hogstrom@hogstrom-co.se. Välkommen!

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Dela