Produktchef Plannja Skandinavien – Portfolio Manager Scandinavia

If you are English speaking please contact Mats Högström, phone +46 706 97 06 60 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish and English in speech and writing.

Plannja, med huvudkontor i Järnforsen, är ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunnplåtsprodukter för bygghandel, plåtslageri och småhusindustrin. Från produktionsanläggningarna i Järnforsen och Landsbro levereras produktsystem som bidrar till ett estetiskt, enkelt och ekonomiskt byggande. Plannja är en garant för funktion i alla led och ett hållbart byggande.

Plannja är en del av Ruukki Construction och har ca 260 anställda och omsätter ca 100 miljoner euro. Ruukki Construction tillhör SSAB, en ledande tillverkare av svenskt kvalitetsstål. För mer information om Plannja besök gärna företagets hemsida www.plannja.se .

Nuvarande Produktchef Plannja Skandinavien kommer att lämna Plannja under våren och vi söker nu en lämplig efterträdare.

Det övergripande ansvaret i rollen som Produktchef Plannja Skandinavien är att verka för att Plannja har en optimal och lönsam produktportfölj på kort och lång sikt.

Genom att analysera lönsamhet och livscykel för de olika marknaderna och produktsegmenten ger du input till produktutveckling vad gäller nya produkter och affärsmöjligheter. Ditt team förutom dig själv består av 4 medarbetare som arbetar med produktutveckling och koordinering. Du ingår i företagets försäljningsledningsgrupp och rapporterar till Business Director Scandinavia.

Vi tror du har en utbildning på högskolenivå inom byggteknik och/eller med ekonomisk inriktning och har några års erfarenhet i liknande befattning. Du bör ha kunskap om marknadsföring och försäljning, gärna inom byggbranschen och vara en god och engagerande ledare.

Intresserad? Kontakta gärna Mats Högström vid Högström & Co Management AB, tfn 0706-970660. Din ansökan, som behandlas strikt konfidentiellt, sänder du till mats.hogstrom@hogstrom-co.se.

Välkommen!

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Dela