Avdelningschef Produktion – AAK

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Produkterna blir godare, hälsosammare och mer hållbara. Med AAK:s oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare.

Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan kunderna även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande produktlösningar hjälper AAK kunderna att lyckas bättre.

Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad ”bättre” innebär för varje enskild kund är kärnan i AAK:s verksamhet. Med flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar man värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård.

Koncernens 4.000 medarbetare samarbetar tätt med kunderna via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar. AAK har huvudkontor i Malmö, är noterat på Nasdaq-börsen i Stockholm och har strävat efter ständig förbättring i mer än 150 år. Besök gärna AAK.com för ytterligare information.

Anläggningen i Karlshamn är AAK:s största anläggning med 470 anställda och är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.  

Som ledare för Deodoriseringsavdelningen inom Produktion på AAK Sweden AB i Karlshamn kommer du att ha en nyckelroll i verksamheten. Avdelningen har ca 20 medarbetare och dina viktigaste uppgifter blir att leda, planera och utveckla den dagliga operativa verksamheten. Du har personalansvar och budgetansvar och rapporterar till produktionschefen för AAK Sweden AB.

Vi söker dig som har en god grundläggande utbildning inom teknik och några års erfarenhet från produktionsledning inom exv. processindustri eller automotive, men även annan branscherfarenhet är förstås intressant. Meriterande, men inte nödvändig, är erfarenhet av ledarskap inom reglerad verksamhet såsom exv. livsmedel, foder, kosmetik eller läkemedel. Det är också viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Är du en god ledare som vill utvecklas i en globalt växande och lönsam verksamhet? Då erbjuder vi dig en tjänst som innebär stora möjligheter till professionell och personlig utveckling!

Har du frågor är du välkommen att ta en kontakt med Mats Högström vid Högström & Co, tfn. 0706-97 06 60. Din ansökan som behandlas konfidentiellt även gentemot uppdragsgivaren sänder du snarast till  mats.hogstrom@hogstrom-co.se. Välkommen!

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. 

Dela