Marcus Nilsson ny VD på Milltech

Marcus Nilsson, VD Milltech

Milltech har anställt Marcus Nilsson som ny VD.

Marcus Nilsson kommer närmast från en roll som försäljningschef inom EC Konsult AB har lång erfarenhet från ledning och försäljning av tekniskt kvalificerade lösningar.

Milltech grundades 2002 och har alltsedan dess utvecklat smarta och integrerade styrsystem till sågverk över hela världen. Milltech har varit en viktig del i utvecklingen mot det alltmer automatiserade sågverket. 3D-mätning, 3D-optimering och styrsystem är bara några av de produkter företaget tillhandahåller inom smart automatisering för att optimera sågverkets hela produktion.

År 2021 hade Milltech 12 anställda och omsatte strax över 34 MSEK med god lönsamhet. För mer information se www.milltech.se .

Milltech ingår sedan 2019 i  ARAT Group som levererar högteknologisk utrustning och automation till främst träindustrin. ARAT Group omsatte år 2021 ca 664 MSEK. I koncernen ingår förutom Milltech även Renholmen, ALMAB, Hedlunds och AriVislanda. För mer information se www.arat.se .

ARAT Group ingår i det börsnoterade investmentbolaget Storskogen. Se www.storskogen.com .

Dela