David Magnusson ny COO på Lammhults Design Group


Lammhults Design Group har anställt David Magnusson som Chief Operating Officer (COO). Uppdraget spänner över hela det operativa området inom koncernen, exempelvis inköp, produktion,
och logistik, i nära samarbete med dotterbolagens operativa avdelningar. David kommer närmast från ett uppdrag som Head of Operations i ROL AB, ett företag han varit anställd i sedan 2016. Innan dess var David anställd i Flokk AB under åtta år och han har skaffat sig ytterligare erfarenhet från möbelbranschen under några år hos Materia AB. ”Med sin långa erfarenhet inom operativa uppdrag och med sina personliga egenskaper är jag övertygad om att David Magnusson kommer tillföra positiva förändringar i koncernens fortsatta utveckling mot ökad lönsamhet. Fokus kommer initialt riktas mot effektiviseringar, synergier och samordning. Jag ser fram emot Davids förstärkning av koncernledningen och att COO-positionen därmed etableras i gruppen”, säger Daniel Tell, VD och koncernchef för Lammhults Design Group. David tillträdde rollen som COO den 1 september 2022.

Dela