Internationell nätverksträff

Sedan många år tillbaka är Högström & Co medlem i det internationella nätverket Lense & Lumen, www.lladvisorygroup.com .Vi har kollegor som är erfarna och kompetenta Executive search konsulter i Finland, Danmark, Tyskland, Belgien, Frankrike, Schweiz, Italien, Spanien, USA samt Hongkong/Kina.

Nyligen hade vår partner Stardust Search, med säte i Stockholm, värdskapet för vår senaste möte. Det var en mycket inspirerande träff där vi delade kunskap och erfarenheter inför framtiden. Vi fick också möjlighet att bland annat få kunskap om likheter och skillnader i olika kulturer genom konsulter från Stardust Consulting.

Vi hade också glädjen att hälsa två nya medlemmar välkomna till Lense & Lumen. Dels det norska företaget Skagerack Consulting, www.skc.no dels det nederländska företaget De Blauw www.jurczikdeblauw.com. Vilket kommer stärka gruppen ytterligare.

Om ni har funderingar på att rekrytera i någon av dessa länder så får ni gärna slå en signal till undertecknad eller till Mats Högström, 0706-97 06 60.

Håkan Cöster, 0705-19 58 50

Dela