Country Manager – fisher

fischer GmbH är ett tyskt världsledande företag inom infästnings teknologi. fischergruppen har en total omsättning på 800 MEURO och 5000 medarbetare. Med en distribution som är spridd i mer än 100 länder och med 47 dotterbolag i 35 olika länder. Det finns produktionsanläggningar i Sydamerika, Kina och Europa. fischer är sedan många år etablerade på den svenska marknaden och en väl ansedd leverantör. Läs mer på www.fischersverige.se

På uppdrag av fischer söker vi nu en säljinriktad Country Manager. Företaget har en enorm potential på den svenska marknaden och vi söker dig som vill leda verksamheten med fokus på tillväxt och att utveckla försäljningen framöver.

fischers kunder finns framförallt inom svensk byggmaterialhandel, där de tillsammans med sina återförsäljare bearbetar användare av fischers kvalitetsprodukter, vare sig slutkunderna är stora industriföretag, professionella hantverkare eller gör-det-självare. Organisationen består av sju personer som alla tar en aktiv del i försäljningen på den svenska marknaden.

För att lyckas i rollen får du gärna vara förtrogen med byggmaterialhandeln och ha goda upparbetade kundrelationer. Det är viktigt att du har förmåga att både arbeta på strategisk och operativ nivå. Dvs att göra grundliga analyser, utveckla lösningar i dialog med kunden, vidta åtgärder för att driva försäljning etc. Du förväntas också ha ansvar för ett antal centrala kunder.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av försäljning i en ledande befattning med eget budgetansvar. Du har intresse av att fortsätta utveckla en verksamhet och har en entreprenörssjäl i dig. Du är en naturlig ledare som har förmågan att förena och leda ditt team. Detta är kanske nästa steg i din karriär?

För att lyckas i rollen söker vi dig som är nyfiken och flexibel, som har ett starkt personligt driv och viljan att utvecklas. Du har god social kompetens och kommunikativ förmåga.

Du rapporterar till fischers nordiska chef i Danmark och ingår i det nordiska ledningsteamet. De flesta av fischers medarbetare befinner sig i Norrköping och vi tror du är lokaliserad på en ort där du har lätt att ta dig till både Norrköping och Stockholm.

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Christine Martin vid Stardust Search alternativt till Håkan Cöster vid Högström & Co.

Med förhoppningar att just du är rätt person för att bli Country Manager på fischer Sverige!

Kontakt:

Christine Martin, +46 70-668 26 68, christine.martin@stardustsearch.com

eller

Håkan Cöster, +46 70-519 58 50, hakan.coster@hogstrom-co.se

If you are English speaking please contact Christine Martin or Håkan Cöster for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Dela