Vice VD med Produktionsinriktning

Vår uppdragsgivare ingår i en svenskägd koncern med internationell verksamhet. Man genomför nu en strategi som innebär expansion med lönsam tillväxt.

Därför förstärker man nu organisationen med en produktionsinriktad och drivande vVD som får platsansvar för en enhet som omsätter ca. 300 MSEK. Enheten finns i östra delen av Småland. vVD ingår i koncernledningen och rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som är civilingenjör och har några års erfarenhet från att framgångsrikt leda produktion inom exv. processindustri eller automotive, men även annan branscherfarenhet är förstås intressant.

Intresserad? Tag gärna en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom på +46 706 97 06 60. Din intresseanmälan som behandlas konfidentiellt även gentemot kunden sänder du via mats.hogstrom@hogstrom-co.se .

Välkommen!

If you are English speaking please contact Mats Högström, phone +46 706 97 06 60 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Dela