VD – Industriell Automation i Internationell Miljö

Affärer – Styrsystem – Projektledning – Expansion

If you are English speaking please contact Mats Högström, phone +46 706 97 06 60 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vår uppdragsgivare är ett företag i Småland som har ett 15-tal anställda och ingår i en svensk industrikoncern. Företaget arbetar med utveckling och installation av styrsystem i Sverige och internationellt.

Man har en tydlig tillväxtstrategi och vi söker nu en affärsinriktad och drivande VD som vill leda denna tillväxt. Du bör vara affärsdriven och ha erfarenhet från försäljning och projektledning, gärna i internationell miljö. Du bör också ha erfarenhet/kunskap inom området PLC-programmering och industriell automation.

Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och förstår hur lönsamhet skapas i en projektdrivande verksamhet. Eftersom företaget arbetar i internationell miljö måste du förutom svenska även behärska engelska i tal och skrift.

Är du intresserad så kontakta gärna Mats Högström vid Högström & Co Management AB, tfn. 0706-97 06 60. Din intresseanmälan som behandlas strikt konfidentiellt även gentemot uppdragsgivaren sänder du till mats.hogstrom@hogstrom-co.se. Välkommen!

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Dela