Försäljningschef / Platschef till Be-Ge Frapett AB

If you are English speaking please contact Mats Högström, phone +46 470 70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Be-Ge Frapett utvecklar, producerar och marknadsför ett brett sortiment av arbetsstolar och ljudabsorbenter för kontor, vård, skola, industri, butik och hemmiljö. Bland produkterna finns sadel- och supportstolar, arbetsstolar, ESD-stolar och ljudabsorbenter

Be-Ge Frapett är ett innovativt företag som sätter individens behov av personligt anpassade lösningar före stereotyp massproduktion. Produkterna säljs genom ett stort och välutbildat återförsäljarnät.     Be-Ge Frapett som finns i Mönsterås, strax norr om Kalmar, omsatte verksamhetsåret 2019/2020 närmare 30 miljoner SEK med ca 20 medarbetare.

Be-Ge Frapett AB är en del av Be-Ge Seating Division vilken är en av tre divisioner inom Be-Ge Koncernen. Moderbolaget Be-Ge Företagen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Nederländerna, Belgien, Tyskland samt Litauen. Koncernens totala omsättning uppgår till ca 1,1 miljarder SEK. Be-Ge Företagen består av totalt 15 företag med 550 medarbetare, varav 350 i Sverige.

För mer information se: seating.be-ge.com eller be-ge.se .

Nuvarande försäljningschef/platschef kommer att lämna företaget i slutet av året och vi söker nu en affärsinriktad och engagerad medarbetare som vill leda den fortsatta utvecklingen av Be-Ge Frapett. Du får fullt P/L – ansvar för verksamheten och rapporterar direkt till VD.

Be-Ge Företagen har en strategi som bland annat innebär en långsiktig och lönsam tillväxt. En särskilt viktig uppgift för ny försäljningschef / platschef vid Be-Ge Frapett blir därför att leda marknads- och försäljningsarbetet och att genom egna aktiviteter skapa nya och fördjupa nuvarande kundrelationer.  

Andra viktiga uppgifter är att säkerställa personalens samlade kompetens på kort och lång sikt samt att företagets produktportfölj hela tiden motsvarar marknadens förväntningar på kvalitet, funktionalitet och design.

Vi tror att du har en grundläggande utbildning inom exv. ekonomi och några års framgångsrik erfarenhet från försäljning / försäljningsledning inom BTB. Har du erfarenhet från möbler / offentlig inredning så är det ett plus. Ett omfattande samarbete sker mellan företagen inom Be-Ge Seating Division, så utöver svenska bör du behärska engelska i tal och skrift.

Är du affärsinriktad och en positiv och engagerande ledare kan vi erbjuda dig ett arbete i en lönsam och växande koncern med långsiktiga ägare. Din insats blir av stor vikt för Be-Ge Frapetts fortsatta framgång och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad? Kontakta gärna Mats Högström vid Högström & Co Management AB, tfn. 0706-97 06 60. Din ansökan sänder du till mats.hogstrom@hogstrom-co.se.

Välkommen!

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Dela