Ny samarbetspartner i Belgien – MenT Assosciates

Lense & Lumen välkomnar MenT Associates som ny medlem!

Högström & Co är sedan flera år medlemmar i ett internationellt nätverk av professionella rekryteringsföretag, https://lladvisorygroup.com/  Detta för att dels kunna hjälpa våra kunder med uppdrag i deras internationella verksamhet, dels för att kunna bistå våra internationella kollegor med att genomföra uppdrag i Sverige.

Lense & Lumen har nu fått en ny medlem i Belgien. MenT Associates startades av Guy (M)ichiels and (en) Marc (T)heuns 2001. De är baserade i Antwerpen, industrins vagga i Belgien med stor hamnverksamhet och med en av världens största kluster för den kemiska industrin. Som en oberoende rekryteringskonsult erbjuder MenT en professionell och proaktiv support inom Executive search, utvärderingar och chefsstöd.

För att veta mer om vårt internationella nätverk slå oss gärna en signal.

Dela