Sales/E-commerce manager

SparFönster är ett av 11 varumärken inom E-com gruppen som är en del av Inwido. Inwido är noterat på NASDAQ Stockholm och är Europas största tillverkare av fönster och dörrar med en omsättning på 6,7 Miljarder SEK och med 4 300 anställda i 11 länder. SparFönster söker nu en Sales/E-commerce manager med inriktning på e-handel till den svenska marknaden. Läs gärna mer om SparFönster på www.sparfonster.se

If you are English-speaking please call Håkan Cöster phone +46 705 195 850 for further information.

Den här tjänsten är för dig som vill vara med på att fortsätta bygga en framgångsrik verksamhet på den svenska marknaden. Med support från moderorganisationen i Danmark kommer du leda arbetet med att bygga upp en organisation i Sverige med flera showrooms och säljinriktade medarbetare.

Efter en introduktionsperiod är det första uppdraget att etablera ett showroom i Stockholm och rekrytera medarbetare dit. Initialt kommer du vara involverad i det dagliga arbetet, såsom orderhantering och övriga kundkontakter. För närvarande finns ett showroom i Jönköping, men i affärsplanen ligger att etablera fler showrooms de närmaste åren. Som Sales Manager är du ansvarig för att genomföra den planen. Du kommer också på sikt bli ansvarig för marknadskampanjer i Sverige.

Vi vill att du har en akademisk examen inom teknik eller ekonomiområdet eller flera års erfarenhet från e-handel. Du ska också ha haft eget budgetansvar i en ledande roll. Har du erfarenhet från marknadsföring gärna inom det digitala området är det meriterande. Sist men inte minst är ditt ledarskap naturligtvis av yttersta vikt. Rollen innebär att du på sikt bygger upp verksamheten som en egen affärsenhet.

Du rapporterar till Sales Director för e-com gruppen. Då det förekommer frekventa internationella kontakter behöver du ha goda kunskaper i engelska.

Dina kunskaper och erfarenheter är naturligtvis viktiga, men vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du kan kombinera ett starkt affärsintresse med ett engagerat och säljorienterat ledarskap.

Välkommen till ett snabbt växande företag!

Intresserad?

Har du frågor är du välkommen att ta en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 070-5195850. Eftersom vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, gärna redan idag! Din intresseanmälan sänder du till hakan.coster@hogstrom-co.se

Välkommen!

Dela