Produktionschef / Production Manager – Plannja

Ledning – Teknik – Utveckling

If you are English speaking please contact Mats Högström, phone +46 706 97 06 60 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish and English in speech and writing.

Plannja, med huvudkontor i Järnforsen, är ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunnplåtsprodukter för bygghandel, plåtslageri och småhusindustrin. Från produktionsanläggningarna i Järnforsen och Landsbro levereras produktsystem som bidrar till ett estetiskt, enkelt och ekonomiskt byggande. Plannja är en garant för funktion i alla led och ett hållbart byggande.

Plannja är en del av Ruukki Construction och har ca 260 anställda och omsätter ca 100 miljoner euro. Ruukki Construction tillhör SSAB, en ledande tillverkare av svenskt kvalitetsstål. För mer information om Plannja besök gärna företagets hemsida www.plannja.se .

Plannja investerar för närvarande ca 80 miljoner SEK i utvecklingen av produktionsanläggningen i Järnforsen för att främja tillväxten och säkra framtida konkurrenskraft.

Vi söker nu en drivande och engagerad produktionschef som vill leda och arbeta med den fortsatta utvecklingen av Plannjas tak/rullfomningsproduktion i Järnforsen med ett 40-tal medarbetare.

I Järnforsen byggs nu totalt elva nya produktionslinjer: sju profillinjer, tre linjer för produktion av takavvattning och en ny målningslinje. Stort fokus framöver ligger på att ständigt utveckla anläggningens effektivitet och förmåga att leverera enligt marknadens ökande krav.

Det innebär att viktiga uppgifter för ny produktionschef blir att driva utvecklingen av arbetsmiljö, processer/system, personalens samlade kompetens samt att genomföra nödvändiga investeringar. Produktionschefen har fullt personalansvar och budgetansvar och rapporterar till Plannjas VD/COO.

Vi tror du har en utbildning på högskolenivå och några års erfarenhet från ledning inom industriell produktion inkluderande personalansvar och arbete enligt LEAN-principer. Plannja arbetar i en internationell miljö och det är därför viktigt att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Vi förväntar oss att ny produktionschef är en god och drivande ledare med en ödmjuk framtoning och med förmågan att arbeta såväl operativt som strategiskt.

För rätt person erbjuder Plannja ett självständigt arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter i en internationellt verksam och framgångsrik verksamhet.

Intresserad? Kontakta gärna Mats Högström vid Högström & Co Management AB, tfn 0706-970660. Din ansökan, som behandlas strikt konfidentiellt, sänder du till mats.hogstrom@hogstrom-co.se.

Välkommen!

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Dela