Country Manager – Lundsby Biogas

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är logo-Lundsby-1024x474.jpg

Lundsby Biogas är en av Danmarks största biogasutvecklare. Sedan 1995 har man utvecklat och levererat mer än trettio biogas anläggningar i olika storlekar för olika användningsområden. Lundsby Biogas omsätter ca MDKK 300 och har drygt 30 medarbetare. Lundsby Biogas har nu tagit ett strategiskt beslut att etablera sig på den svenska marknaden och söker därför en Country Manager. Läs gärna mer på www.lundsbybiogas.dk

Country Manager

Projektledning – Expansion

Den här tjänsten är för dig som vill vara med på att bygga upp en ny verksamhet på den svenska marknaden. Med stark support från moderorganisationen i Danmark kommer du leda arbetet med att bygga upp en organisation i Sverige.

Som Country Manager ska du tillsammans med kollegor i Danmark och ett flertal underentreprenörer skapa förutsättningar för att driva projekt för att bygga nya biogasanläggningar.  Du förväntas ta ett helhetsgrepp över projekten, alltifrån övergripande planering till operativt utförande på daglig basis som gör att de uppsatta målen nås. Genom ett öppet och engagerat ledarskap ska du nå målen som finns för projekten.

Du kommer dels att ansvara för att bygga upp den svenska organisationen, dels ansvara för de projekt som kan pågå under 1–2 år och med ett projektvärde på 100–300 MSEK. Till din hjälp har du teknisk support från moderbolaget i Danmark samt ett antal underentreprenörer. Du har fullt budget- och resultatansvar för projekten och rapporterar direkt till CTO för Lundsby Biogas. Då det förekommer mycket kontakter med danska kollegor förutsätts att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Har du förståelse för det danska språket är det meriterande.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller annan utbildning som vi bedömer relevant för uppdraget i kombination med arbetserfarenhet av större byggprojekt. Du ska också ha erfarenhet av att ha eget budgetansvar.

I tjänsten utgår du från hemmet, lämplig bostadsort är i västra alt södra Sverige. Projekten är spridda, vilket innebär att du måste ha möjlighet att arbeta på olika geografiska platser.

Dina kunskaper och erfarenheter är naturligtvis viktiga, men vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du kan kombinera ett starkt projektintresse med ett engagerat och jordnära ledarskap. Vi är måna om att ge bästa möjliga service till våra kunder och samarbetspartners.

Välkommen till en verksamhet med en spännande framtid.

Intresserad?

Har du frågor är du välkommen att ta en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 070-5195850. Eftersom vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, gärna redan idag! Din intresseanmälan sänder du till hakan.coster@hogstrom-co.se

Välkommen!

If you are English speaking please call Håkan Cöster phone +46 705 195 850 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Dela