Platschef – Stenger & Ibsen

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är SIC_logotyp_CMYK_liggande_72dpi-002.jpg

Stenger & Ibsen Construction Sverige AB (SIC) är ett ledande företag inom vindkraftsindustrin. Genom att erbjuda kunden turn-key lösningar har vi vunnit framgångar på marknaden. Vår expansion fortsätter och vi söker därför en Platschef. Läs mer på www.si-construction.com

 

Platschef

Projektledning – Expansion

Vill du vara med att fortsätta utveckla ett företag med en mycket stark marknadsposition som verkar i en framtidsbransch?

Vår nya Platschef ska tillsammans med sina medarbetare skapa förutsättningar för att driva vindkraftsprojekt från start till leverans. Som Platschef förväntas du ta ett helhetsgrepp över projektet, alltifrån övergripande planering till operativt utförande på daglig basis som gör att de uppsatta målen nås. Genom ett prestigelöst ledarskap förväntas du stötta och coacha dina medarbetare i deras dagliga verksamhet.

Du kommer att ansvara för projekt som kan pågå under 1–2 år och med ett projektvärde på 100–300 MSEK. Till din hjälp har du 3–4 delprojektledare samt ett antal underentreprenörer. Du har fullt budget- och resultatansvar för projektet och rapporterar direkt till Projektchefen för SIC. Då det förekommer en del internationella kontakter förutsätts att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller annan utbildning som vi bedömer relevant för uppdraget i kombination med arbetserfarenhet av exempelvis entreprenadprojekt, gärna inom anläggning. Du ska ha erfarenhet av att ha eget budgetansvar.

I tjänsten utgår du från hemmet, lämplig bostadsort är inom Mellersta Norrland. Projekten är spridda, vilket innebär att du måste ha möjlighet att arbeta på olika geografiska platser inom regionen.

Dina kunskaper och erfarenheter är naturligtvis viktiga, men vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du kan kombinera ett starkt projektintresse med ett engagerat och jordnära ledarskap. Vi är måna om att ge bästa möjliga service till våra kunder och samarbetspartners. Vi på Stenger & Ibsen drivs starkt av vår värdegrund som vi sammanfattar i tre punkter; Vi är trovärdiga, Vi är lösningsorienterade och Vi är nogranna.

Välkommen till en verksamhet med en spännande framtid.

Intresserad?

Har du frågor är du välkommen att ta en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 070-5195850. Eftersom vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, gärna redan idag! Din intresseanmälan sänder du till hakan.coster@hogstrom-co.se

Välkommen!

If you are English speaking please call Håkan Cöster phone +46 705 195 850 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Dela