Logistikchef – Konfidentiellt

If you are English speaking please call Mats Högström, phone +46 706 97 06 60 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vår uppdragsgivare som omsätter ca 1,5 miljarder SEK är en del av en internationell koncern som främst arbetar mot globala kunder inom Automotive.

Verksamheten finns i norra Småland och vi söker nu en drivande och utvecklingsinriktad Logistikchef. Tjänsten är starkt inriktad mot förändring, ledarskap och utveckling.

Din insats blir viktig för att skapa en effektiv logistikfunktion för framtiden med ansvar för planering, in- och uttransporter, interna transporter samt företagets lagernivåer.

Vi tror att att du har en utbildning på universitetsnivå exv. inom industriell ekonomi eller maskinteknik med ekonomipåbyggnad och några års erfarenhet från kvalificerat logistikarbete inom tillverkande industri. Vi utgår från att du är en drivande och bra ledare och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö.

Har du frågor är du välkommen att ta en konfidentiell kontakt med Mats Högström via mailadressen nedan. Under sommaren kan det dröja något längre innan vi har möjlighet att svara.

Din ansökan som behandlas konfidentiellt även gentemot uppdragsgivaren sänder du till mats.hogstrom@hogstrom-co.se.

Vår policy är att rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Välkommen!

Dela