Styrelseledamot – Konfidentiellt

If you are English speaking please contact Mats Högström, phone +46 706 97 06 60 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish and English in speech and writing.

Vår uppdragsgivare är en koncern som omsätter strax över 1 miljard SEK och med verksamheten huvudsakligen i Småland. Man utvecklar, tillverkar och säljer produkter främst till industri i Sverige och övriga Europa. 

Verksamheten som har långsiktiga ägare och en stabil och lönsam tillväxt söker nu en erfaren och engagerad styrelseledamot. En lämplig bakgrund är flerårig erfarenhet från ledning av tillverkande industri och industriell försäljning, gärna i internationell miljö. 

Har du frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co Management AB. Du når honom via tfn 0706-97 06 60.

Din intresseanmälan som behandlas konfidentiellt även gentemot uppdragsgivaren sänder du till mats.hogstrom@hogstrom-co.se.

Välkommen!

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Dela