VD / vVD – Konfidentiellt

If you are English speaking, please contact Mats Högström, phone +46 470-70 56 30 for further information. However, we must inform you that this position requires fluent Swedish in speech and writing.

Vår uppdragsgivare är ett växande, välskött och privatägt fastighetsbolag i sydöstra Sverige. Man är en viktig aktör i samhällsbygget på den ort man har större delen av sitt fastighetsbestånd. Företaget har en balansomslutning på ca 700 MSEK och en omsättning på ca 110 MSEK.

Vi söker nu VD / vVD till vår kund.

Fastigheter – Ledning – Samhällsutveckling

Nuvarande VD, som dessutom är ägare, planerar att trappa ner sitt engagemang i företaget framöver och vi söker nu en lämplig efterträdare som antingen direkt kan gå in i rollen som VD eller som efter en tid vVD kan göra detta.

Du bör ha en utbildning på akademisk nivå som exv. civilingenjör, jurist eller civilekonom och erfarenhet från ledning, helst inom fastighet eller bygg.

Vi erbjuder dig ett engagerande och utvecklande arbete i ett framgångsrikt och växande företag. Du får stora möjligheter till personlig och professionell utveckling och blir en viktig person i samhällsutvecklingen på den ort där företaget har huvuddelen av sitt bestånd.

Frågor besvaras av Mats Högström, 0706-97 06 60.

Välkommen med din intresseanmälan som behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot vår uppdragsgivare. Du sänder den till mats.hogstrom@hogstrom-co.se

Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt.

Dela