Olof Petersson ny Logistikchef för Hilding Anders Sweden AB

Olof Petersson blir ny Logistikchef på Hilding Anders Sweden AB. Olof kommer närmast från tjänsten som Manager in Products Supply Chain Management Group på Accenture Management Consulting. Under hans år som managementkonsult inom Supply Chain har han lett strategi- och transformationsprojekt för några av Sveriges största företag inom möbel-, livsmedel-, konsumtionsvaror- och fordonsindustrin.

Vi på Högström & Co önskar Olof och Hilding Anders Sweden AB lycka till!

Hilding Anders är den ledande sängtillverkaren i Europa och Asien och har sitt huvudkontor i Malmö. Företaget grundades 1939 och finns idag i 19 länder med närmare 9000 anställda. Hilding Anders Sweden är idag Sveriges största sängtillverkare och verksamheten bedrivs i Rydaholm och Lysekil.


Dela