Gert Jösok ny VD för AriVislanda

Gert Jösok blir ny VD på AriVislanda. Närmast kommer Gert från tjänsten som Global Product Support Manager på Konecranes Lifttrucks AB och har dessförinnan arbetat som Affärsområdeschef Eftermarknad på Hako Ground & Garden AB. Gert tillträder tjänsten som VD på AriVislanda den 16 december.

Vi på Högström & Co önskar Gert och AriVislanda lycka till!

Ari, med traditioner från 1918, och Vislanda Sågverksmaskiner från 1964 är från och med 1 januari 2002 ett företag, AriVislanda AB, med verksamhet i Vislanda och i Örnsköldsvik. AriVislanda arbetar i en innovativ anda och med en genuin strävan efter ständig förbättring av produkterna för att kunna bidra till ökad lönsamhet för företagets kunder. AriVislanda ingår i ARA Technology Group, en enhet inom Storskogen med bas i Stockholm. AriVislanda kan, tillsammans med övriga leverantörer i gruppen, erbjuda ett komplett produktprogram, från timmersortering till leveransklara virkespaket. www.arivislanda.com

Dela