Baldvin Georgsson ny VD på Lekia

Baldvin Georgsson blir ny VD på Lekia. Baldvin kommer närmast från tjänsten som VD på Thegoodpeople AB och har en lång bakgrund inom Ikea. Han tillträder tjänsten som VD på Lekia den 1 januari 2019.

Vi på Högström & Co önskar Baldvin och Lekia lycka till!

 

Lekia är Sveriges största lekkedja, och har över 130 enskilda butiker i Sverige och Norge. De är också en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby. Totalt omsätter kedjans butiker närmare 1 250 MSEK och har haft en stark utveckling under de senaste åren. Huvudkontoret för kedjan är lokaliserat till Vellinge utanför Malmö.

I sortimentet finns leksaksvarumärken som LEGO, NERF, BRIO, Disney, Shopkins, Barbie och alla de senaste leksakerna från aktuella biofilmer som Disney Cars och My Little Pony. Lekia har även egna varumärken som Humble & Heart, PAP och KID.

 

 

 

 

Dela