Högström & Co på besök hos designonline

Högström & Co hade nöjet att besöka designonline i Kalmar. Vi fick träffa designonlines VD Bank Bergström som berättade om företagets historia och deras fokus framåt. Vi fick också en rundvandring i deras lokaler och på deras lager där personalen effektivt packade varor för leverans.

 

Designonline är ett internationellt e-handelsföretag med inriktning på skandinavisk design. Företaget startades 2002 och erbjuder tusentals produkter från 200 kända varumärken såsom Iittala, Marimekko och Georg Jensen. I produktsortimentet finns allt för det dukade bordet men också produkter inom förvaring, belysning m.m. Läs gärna mer på www.designonline.se

 

Vi på Högström & Co vill tacka designonline och Bank Bergström för en mycket intressant eftermiddag.

Dela